Seba zastrelil a vážne poranil aj manželku! Bol kľúčovým svedkom proti Lučanskému a bývalá Kočnerova spojka!

NETKY.SK • 13 Február 2021, 09:17 • 2 min
Seba zastrelil a vážne poranil aj manželku! Bol kľúčovým svedkom proti Lučanskému a bývalá Kočnerova spojka!

BRATISLAVA - Figuruje v kauze Judáš. Bol spojkou medzi dátami daňových kriminalistov a Marianom Kočnerom. V piatkových neskorých hodinách sa mal postreliť v obci na Záhorí. Zbraň mal namieriť aj na svoju manželku. S informáciou prišla televízia JOJ na svojom portáli noviny.sk.

slovakia

left justify in out

Vo včerajších neskorých hodinách v obci Plavecký Štvrtok došlo k obrovskej tragédii. Kľúčový svedok František Böhm, figurujúci okrem iného v kauze Judáš či Texasan, sa strelil do hlavy.

 

img

 

Manželku postrelil do hrudníka. Tá je už stabilizovaná po operácii v ružinovskej nemocnici v Bratislave. V dome sa mal v čase incidentu nachádzať aj ich syn.

 

Strenutie s Milanom Lučanským a spol.

Písal sa 14. január, keď bývalý funkcionár Finančnej správy Daniel Čech na polícii vypovedal, že bol súčasťou stretnutia v jednej z reštaurácii na Račianskej ulici v Bratislave medzi ním, Milanom LučanskymFrantiškom Böhmom a policajtom Norbertom Pakšim.

 

img

 

Tam sa mali všetci dohodnúť na krytí Böhmových podvodoch na daniach s tým, že každý dostane pravidelnú sumu peňazí. Dokopy malo ísť o mesačnú čiastku 10 tisíc eur. Lučanský po zadržaní branie úplatkov poprel a januárové obvinenia Čecha bral za výmysly. 

 

Lučanského výpoveď zo začiatku decembra minulého roku vyzerala podľa portálu noviny.sk nasledovne: "Vychádza mi to tak, že na mňa vyberal od Böhma peniaze, ktoré si nechával. Preto na Böhma nikdy nedal číslo a vždy bol ako sprostredkovateľ stretnutí. Asi sa bál, že by sa ma sám Böhm možno spýtal, že či som spokojný s financiami, ktoré mi mal poslať."

 

Kauza Texasan

Išlo o kauzu JOPI Trade obchodníkmi s pohonnými hmotami a olejmi. František Böhm a Ľudovít Makó mali byť prostredníci cez ktorých sa vykonávali úplatky v hodnote desiatok tisíc eur. Peniaze mali končiť až u obvineného Bernanda S.  

 

Súvisiaci článok: Ľudovít Makó môže ešte vyviaznuť bez trestu, je tu však jedno veľké ALE!

 

Viac sa dozviete na portáli noviny.sk.

 

Kauza Judáš

Böhma pre spoluprácu s políciou prokurátor prepustil z väzby a stíhaný bol na slobode. V kauze mal vypovedať proti Milanovi Lučanskému a jeho podplácaniu.

 

Vyjadril sa, že za jeho krytie s pohonnými hmotami a vratkami DPH odovzdal na polícii viac ako 3 milióny eur.

 

img

 

Kauze Judáš sme sa podrobnejšie venovali v nasledujúcich článkoch:

 

Obvinení z kauzy Judáš ostávajú vo väzbe. Lučanskému súd zrušil obvinenie

 

Špecializovaný trestný súd poslal do väzenia Milana Lučanského a ďalšie štyri osoby zatknuté pri akcii Judáš

 

 

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies