Searsov kolaps nespôsobili srdcové problémy, ale pokazené suši

NETKY.SK • 17 Február 2016, 13:26 • 2 min
Searsov kolaps nespôsobili srdcové problémy, ale pokazené suši

LEWES - Britský tenisový tréner Nigel Sears v stredu uviedol, že jeho kolaps počas zápasu grandslamového turnaja Australian Open nespôsobili problémy so srdcom. Na vine zrejme bolo pokazené suši, informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Kouč srbskej tenistky Any Ivanovičej skolaboval na tribúne počas zápasu 3. kola ženskej dvojhry, v ktorom jeho zverenka nastúpila proti Američanke Madison Keysovej. Po okamžitom prevoze do nemocnice lekári zistili, že Sears nemal žiadne problémy so srdcom. Skúsený kouč sa pre The Times v stredu vyjadril: "Desať dní vkuse som mal na obed suši a bolo dobré. Predpokladám však, že niekedy v tom čase som zjedol extrémne nebezpečný kúsok surovej ryby."

 

Sears, ktorý je svokrom Brita Andyho Murrayho, bol po kolapse pri vedomí. Situácia sa odohrala za stavu 6:4 a 1:0 pre Ivanovičovú. Po pauze duel pokračoval a z víťazstva sa napokon tešila Keysová. Murray hral v rovnakom čase proti Portugalčanovi Joaovi Sousovi a po víťaznom dueli sa ponáhľal za Searsom do nemocnice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies