Sean Kingston pôjde pred súd: Údajne znásilnil ženu s dvomi ďalšími mužmi

NETKY.SK • 30 August 2013, 13:01 • 2 min
Sean Kingston pôjde pred súd: Údajne znásilnil ženu s dvomi ďalšími mužmi

MIAMI - Jamajsko-americký spevák Sean Kingston sa v novembri postaví pred súd pre obvinenie zo znásilnenia. Speváka spolu s jeho bodyguardom a členom sprievodnej kapely zažalovala dnes 22-ročná Carissa Capeloto.

slovakia

left justify in out

Žena tvrdí, že v roku 2010 ju trojica znásilnila po tom, ako ju spevák pozval do hotelovej izby po koncerte Justina Biebera v Seattli, na ktorom vystupoval aj on. Po tom, ako prišla do miestnosti, uvidela nahého Kingstona ležať na posteli, na ktorú ju hodil bodyguard a všetci traja ju následne znásilnili. Tvrdí tiež, že bola pod vplyvom omamných látok, ale so stykom nesúhlasila. Capoleto z izby odviedla jej blízka osoba a zavolali políciu. Ženu následne ošetrili v nemocnici. V roku 2010 polícia však vyšetrovanie pozastavila pre nedôveryhodnosť informácií zo strany Capoleto, ktorá teraz od útočníkov požaduje odškodné minimálne päť miliónov dolárov (v prepočte približne 3,77 milióna eur). Spevák už predložil dokumenty, podľa ktorých k pohlavnému styku došlo úplne dobrovoľne. 

Dvadsaťtriročný Sean Kingston začínal svoju kariéru ako rapper, ale po tom, ako ho objavili predstavitelia Beluga Heights Records, sa z neho postupne stal spevák. Debutoval v roku 2007 eponymným albumom, ktorý obsahoval aj hit Beautiful Girls. O dva roky neskôr vydal štúdiovku s názvom Tomorrow. V septembri by mu mala vyjsť tretia nahrávka s názvom Back 2 Life. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies