SDKÚ nepôjdu v žiadnom kraji do volieb so Smerom

NETKY.SK • 15 Jún 2013, 08:41 • 2 min
SDKÚ nepôjdu v žiadnom kraji do volieb so Smerom

BRATISLAVA - SDKÚ-DS nepôjde ani v jednom kraji v jesenných regionálnych voľbách so Smerom.

slovakia

left justify in out

To je podľa podpredsedu SDKÚ-DS Jozefa Mikuša najpodstatnejšia informácia, ktorá dnes na rokovaní ústrednej rady strany v Banskej Bystrici k týmto voľbám zaznie. SDKÚ-DS má dvoch kandidátov na predsedov samosprávnych krajov. Pavla Freša v Bratislave a Ľudovíta Kaníka Banskej Bystrici. Ako uviedol Mikuš dnes pre agentúru SITA, v Žiline a v Prešove podporuje SDKÚ-DS kandidátov, ktorých navrhlo KDH. V Žilinskom kraji je to europoslanec Miroslav Mikolášik a v Prešovskom poslanec NR SR Ján Hudacký. V Košiciach, v Trnave a Trenčíne sa podľa Mikuša stále rokuje o spoločnom postupe pravicových strán. „Kde nie je dohoda, veríme, že k dohode pravicových strán dôjde,“ povedal s tým, že SDKÚ-DS urobí všetko, aby v týchto voľbách uspela.

Rada sa tiež bude zaoberať aktuálnou politickou situáciou. V úvode ju v prejave zhodnotí predseda strany Pavol Frešo. Po rokovaní rady odštartuje Kaník svoju predvolebnú kampaň. Po tlačovej konferencii slávnostne zasadí lipu- symbol svojej kampane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies