SDKÚ Hrušovského na prezidenta zatiaľ nepodporí

NETKY.SK • 3 Júl 2013, 15:31 • 2 min
SDKÚ Hrušovského na prezidenta zatiaľ nepodporí

BRATISLAVA - SDKÚ-DS zatiaľ nepodporí ako prezidentského kandidáta predsedu parlamentného poslaneckého klubu KDH Pavla Hrušovského.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA po rokovaní Prezídia SDKÚ-DS podpredseda strany Ivan Štefanec, SDKÚ-DS už raz pomenovala najvhodnejšieho kandidáta (Ivetu Radičovú - poznámka. SITA) a ďalšou nomináciou nebude rozširovať rady stredopravých kandidátov. "O podpore konkrétneho kandidáta rozhodneme, keď budú známi všetci prezidentskí kandidáti," povedal Štefanec s tým, že prezídium SDKÚ-DS takéto uznesenie schválilo jednomyseľne.

Predseda poslaneckého klubu KDH Pavol Hrušovský v piatok oznámil, že je pripravený prijať kandidatúru na prezidenta SR, ak bude mať podporu troch strán Ľudovej platformy, teda okrem KDH a Most-Híd aj SDKÚ-DS. 

KDH a Most-Híd podporujú ako prezidentského kandidáta Pavla Hrušovského. SDKÚ-DS sa k nim zatiaľ nepridala. Podporu Hrušovského oznámili v piatok na tlačovej besede predsedovia strán Ján Figeľ a Béla Bugár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies