SDKÚ-DS: Šéfom sekcie zdravotníctva strany sa stal Peter Ottinger

NETKY.SK • 11 Január 2015, 12:20 • 2 min
SDKÚ-DS: Šéfom sekcie zdravotníctva strany sa stal Peter Ottinger

BRATISLAVA - Bývalý štátny tajomník ministerstva zdravotníctva Peter Ottinger sa stal šéfom Sekcie zdravotníctva SDKÚ-DS.

slovakia

left justify in out

Rozhodlo o tom Prezídium strany na návrh predsedu SDKÚ-DS Pavla Freša. Informovala o tom dnes tlačová služba SDKÚ-DS.

 

„Je to odborník dlhodobo pôsobiaci v zdravotníctve a navyše má dôveru ľudí, ktorí ho opakovane zvolili do regionálneho a mestského parlamentu v Trnavskom kraji a v Piešťanoch,“ povedal Frešo. Ako dodal, táto nominácia zapadá do novej stratégie strany, kde väčší priestor dostanú členovia strany a odborníci, ktorí sa pravidelne zúčastňujú volieb a dokážu byť v nich úspešní. „To je rozdiel medzi volebným a funkcionárskym modelom, ktorý sa ukázal byť ako neúspešný,“ uviedol Frešo. Oživenie sekcií je podľa vedenia strany súčasťou celkovej rekonštrukcie SDKÚ-DS. 

 

Peter Ottinger je viceprezidentom Asociácie nemocníc Slovenska a v rokoch 2002-2006 bol štátnym tajomníkom Ministerstva zdravotníctva SR. Okrem neho budú v sekcii zdravotníctva pôsobiť Marian Haramia, Valerián Potičný, Tomáš Kuzma, Marian Hojstric, Peter Molitoris a Daniel Vidovič.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies