SDKÚ-DS: Odchod Pavlisa nie je hrdinstvo

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 17:42 • 2 min
SDKÚ-DS: Odchod Pavlisa nie je hrdinstvo

BRATISLAVA – Odchod ministra hospodárstva Pavla Pavlisa nie je podľa SDKÚ-DS žiadnym hrdinstvom, ale politickou nevyhnutnosťou.

slovakia

left justify in out

„Odstúpenie Pavla Pavlisa z postu ministra bude len prázdnym gestom, ak rezort nezruší všetky zmluvy na upratovanie s firmou jeho švagra. Navyše by mala vrátiť všetky peniaze, ktoré jej štát alebo organizácie z Pavlisovho rezortu už zaplatili. Chcem upozorniť vládu Roberta Fica na to, že odchodom ministra Pavlisa pre zametanie jeho švagra v inštitúciách spadajúcich pod rezort hospodárstva nezametie kauzu Váhostav pod koberec,“ povedal predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo dnes pre agentúru SITA.

 

Podľa Freša je tragikomické, že trestom pre ministra Pavlisa za jeho odstúpenie bude opäť len poslanecký plat a ďalšie výhody. „Už sme si však zvykli, že strana Smer svojich ministrov po odchode z vlády odmeňuje lukratívnymi pozíciami. Príkladom je exministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská, ktorá po kauze piešťanského CT skončila „za trest“ na lukratívnom mieste v Bruseli,“ vyhlásil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies