SDKÚ často konala v rozpore s cieľmi a hodnotami, myslí si P. Frešo

NETKY.SK • 23 Apríl 2012, 11:29 • 2 min
SDKÚ často konala v rozpore s cieľmi a hodnotami, myslí si P. Frešo

SDKÚ často konala v rozpore s cieľmi a hodnotami, myslí si P. Frešo - Politika Strana SDKÚ-DS často konala v rozpore s programovými cieľmi a hodnotami.

slovakia

left justify in out

img

Strana SDKÚ-DS často konala v rozpore s programovými cieľmi a hodnotami. Píše sa v základných tézach Generálnej línie na roky 2012 - 2016 od kandidáta na šéfa SDKÚ-DS Pavla Freša.
      Podľa neho nebolo v poriadku napríklad to, že sa strana postavila proti živnostníkom, alebo že jej hlavná agenda transparentnosť a boj s korupciou bola oslabená kauzami ako platinové sitká, prenájom budovy Daňového úradu v Košiciach či Gorila. Frešo aj týmto kauzám pripisuje vinu za neúspech strany vo voľbách. V tézach pripúšťa, že k nemu prispeli aj lídri svojou nedôveryhodnou komunikáciou, a to najmä v prípade kauzy Gorila.
      Za zlý volebný výsledok môže podľa Freša aj neschopnosť vládnuť, odtrhnutie sa od občanov, zlá komunikácia. Rovnako aj fakt, že Iveta Radičová ako najpopulárnejšia politička oznámila odchod z politiky a stranu do volieb viedol jej najnepopulárnejší politik Mikuláš Dzurinda. Svoj podiel viny na neúspechu má podľa Freša aj konflikt medzi Radičovou ako premiérkou a jej stranou SDKÚ-DS.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies