Scott Eastwood si zahrá v snímke Fast 8

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 08:54 • 2 min
Scott Eastwood si zahrá v snímke Fast 8

LOS ANGELES - Americký herec Scott Eastwood si zahrá v pripravovanej ôsmej snímke akčnej série Rýchlo a zbesilo. Tridsaťročný syn Clinta Eastwooda prostredníctvom služby Instagram informoval, že si vo filme zahrá s Kurtom Russellom, pre ktorého postavu bude pracovať.

slovakia

left justify in out

Vo filme režiséra F. Garyho Graya a scenáristu Chrisa Morgana sa tak predstaví spolu s Charlize Theron, ktorá by mala stvárniť zápornú postavu, Vinom Dieselom, Jasonom Stathamom, Tyreseom Gibsonom, Ludacrisom, Dwaynom Johnsonom, Michelle Rodriguez či Kristoferom Hivju. Novinka, ktorá ponesie názov Fast 8, by sa mala dostať do amerických kín 14. apríla 2017.

 

Scott Eastwood začínal filmovú kariéru pod menom Scott Reeves. Diváci a diváčky ho mohli vidieť napríklad v historickej dráme Zástavy našich otcov (2006), psychologickej dráme Gran Torino (2008), horore Texaský masaker motorovou pílou 3D (2013) či vojnovej dráme Železné srdce (2014). Objavil sa tiež vo videoklipe k piesni Wildest Dreams americkej speváčky Taylor Swift.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies