Scolari videl v hre Brazílie zlepšenie o desať percent

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 09:39 • 2 min
Scolari videl v hre Brazílie zlepšenie o desať percent

FORTALEZA - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari videl v utorkovom stretnutí A-skupiny majstrovstiev sveta proti Mexiku v hre svojho tímu zlepšenie v porovnaní s otváracím duelom proti Chorvátsku.

slovakia

left justify in out

Na rozdiel od prvého zápasu sa tentoraz kanárici netešili z výhry a so súperom sa rozišli bezgólovou remízou. Brazílčanov privádzal do zúfalstva svojimi zákrokmi brankár Guillermo Ochoa.

"Nula nula nie je dobrý výsledok, ale odráža, ako sa vyvíjal zápas. Víťazstvo by nás posunulo ďalej. Podľa môjho názoru i niektorých ďalších sme odohrali o desať percent lepší zápas ako proti Chorvátom. Zlepšujeme sa. S tým, čo som videl, som spokojný. Brankár Ochoa však bol dnes výborný, jeho zákroky boli úžasné. Zaslúžene ho vyhlásili za muža zápasu," povedal na pozápasovej tlačovej besede Scolari. 

 

Kouč Brazílie okrem Ochou a hry svojho tímu ocenil aj výkon mexického mužstva, ktoré sa domácim vyrovnalo a tiež si vypracovalo viaceré nádejné strelecké príležitosti. "Mali približne rovnaké držanie lopty i počet striel. Vedia hrať, dnes boli výborní. Brazílčania si často myslia, že súperi nevedia hrať futbal, ale dnes to už tak nie je," tvrdil Scolari. 

 

Domáci musia na definitívu účasti vo vyraďovacej fáze zdolať v poslednom súboji skupiny Kamerun. Teoreticky by im mohla stačiť aj remíza, ale na tú sa nemôžu spoliehať. "Dnes nám chýbali góly. Cieľ do ďalšieho duelu je jasný. Jednoducho musíme dať góly, bez nich sa nevyhráva," doplnil Scolari. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies