Scolari spraví zmenu, predpovedá Ronaldo

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 10:46 • 2 min
Scolari spraví zmenu, predpovedá Ronaldo

RIO DE JANEIRO - Dvojnásobný majster sveta Ronaldo nepochybuje o tom, že Luis Felipe Scolari niečo zmení na hernom prejave brazílskej futbalovej reprezentácie v piatkovom štvrťfinále svetového šampionátu proti Kolumbii.

slovakia

left justify in out

"Stále čakáme na kvalitný výkon od Brazílie. Nehráme dobre. Z prvých štyroch zápasov som bol sklamaný. Myslím si, že Scolari niečo zmení, aj keď neviem, čo by to mohlo byť," vyhlásil najlepší strelec v histórii svetových šampionátov.

 

V súvislosti s brazílskou základnou zostavou sa najviac špekuluje o pozíciách pravého obrancu Daniho Alvesa a útočníka Freda. Pre žlté karty nemôže nastúpiť defenzívny stredopoliar LuizGustavo. 

 

Najväčšia kritika sa sype na hlavy útočníkov Freda a Joa, ktorí z ôsmich gólov Brazílie na turnaji strelili iba jeden. "Nehrajú dobre. Poradil by som im, aby veľa behali a častejšie sa pokúšali o koncovku. Ale hráč s deviatkou na drese to nikdy nemá ľahké, najmä keď má v tíme Neymara," povedal Ronaldo, ktorý sa vie vžiť do kože mladého lídra ostro sledovaného brazílskeho tímu. Mal iba 21 rokov, keď sa na neho na MS 1998 vo Francúzsku celá krajina spoliehala, zatiaľ čo mladého útočníka trápila záhadná choroba. Napriek tomu si myslí, že Neymar dokáže naplniť očakávania národa. "Je ako dieťa, rozmýšľa iba o tom, ako hrať futbal čo najlepšie, ako strieľať góly. Zachováva si pokoj, je uvoľnený," dodal 37-ročný Brazílčan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies