Scolari spokojný s napredovaním tímu

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 18:40 • 2 min
Scolari spokojný s napredovaním tímu

GOIANIA - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari po utorňajšom hladkom víťazstve 4:0 v medzištátnom prípravnom zápase proti Paname vyjadril spokojnosť s doterajšou prípravou jeho tímu.

slovakia

left justify in out

"Musíme pokračovať v nastolenom trende aj v ďalšom zápase proti Srbsku a rovnako v úvodnom dueli svetového šampionátu proti Chorvátsku," uviedol Scolari.

 

Brazília sa až do prvého gólu, ktorý strelil v 27. minúte Neymar, s outsiderom z Panamy trápila, za čo si vyslúžila aj niekoľko posmešných pokrikov od fanúšikov. Následne ešte v prvom polčase pridal gól Dani Alves a po zmene strán sa presadili Hulk a Willian. 

 

Tréner "kanárikov" skonštatoval, že jedným z dôvodov, prečo vybral v prípravnom období za súpera tím Panamy, bol fakt, že jeho tím nebol momentálne pripravený čeliť kvalitnejšiemu protivníkovi. "Všetko ide podľa plánu, keď uvážime, že sme spolu nehrali viac než tri mesiace a pred zápasom sme mali len sedem dní na prípravu. Hráči vedeli sami, že neboli pripravení," bránil Scolari výber súpera. 

 

V poslednom prípravnom stretnutí pred MS 2014 sa Brazília stretne v piatok s reprezentáciou Srbska, pričom domáci kouč už bude môcť rátať aj s obrancom Thiagom Silvom a s dvojicou záložníkov Fernandinhom a Paulinhom, ktorí vynechali utorňajší duel. 

 

Brazília vyhrala štrnásť z ostatných pätnástich zápasov, ale Scolari si uvedomuje, že to nebude znamenať nič, ak hostitelia nevyhrajú celý turnaj. "Spomenutá séria je síce pekná, ale my potrebujeme vyhrať ďalších osem stretnutí, teda prípravný duel so Srbskom a všetkých sedem na svetovom šampionáte. Iba tak sa môžeme zapísať do histórie," dodal 65-ročný rodák z mesta Passo Fundo Luiz Felipe Scolari. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies