Scolari sa ešte nebaví o svojej budúcnosti

NETKY.SK • 10 Júl 2014, 15:07 • 2 min
Scolari sa ešte nebaví o svojej budúcnosti

BRASÍLIA - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari sa odmieta rozprávať o svojej budúcnosti.

slovakia

left justify in out

Zotrvanie pri tíme chce riešiť až po skončení svetového šampionátu, na ktorom jeho zverenci prehrali v utorňajšom semifinále s Nemeckom 1:7. Scolari má zmluvu s Brazílskou futbalovou konfederáciou (CBF) do konca šampionátu.

 

"Teraz mám ešte prácu a záväzky voči CBF do konca majstrovstiev sveta. Šampionát sa pre nás skončí v sobotu. Až po tomto dni budem hovoriť s vedením CBF o budúcnosti a rozhodneme sa o ďalšom postupe," povedal 65-ročný Scolari, ktorý sa stal trénerom Brazílie v decembri 2012. 

 

Bývalý kouč FC Chelsea či národného tímu Portugalska sa snažil vo vystúpení svojich zverencov na šampionáte v Brazílii nájsť aj pozitíva. "Prvýkrát od roku 2002 sme boli v semifinále, takže naša práca nebola pravdepodobne až taká zlá. Vyhrávam a prehrávam s mužstvom, mali sme dobré i zlé momenty. Chápem však, že ľudia majú pocit horkosti a hanby. Život ide ďalej, pozeráme sa dopredu a teraz nás čaká súboj o bronz," povedal Scolari, ktorý novinárom a verejnosti pripomenul, že pod jeho vedením brazílsky tím odohral 28 stretnutí, z nich 19 vyhral, šesť remizoval a len trikrát prehral. "Zo súťažných duelov sme osemkrát zvíťazili, dva razy remizovali a prehrali len v tomto jedinom s Nemeckom. O.k, je to katastrofa, musíme sa však už pozerať dopredu," doplnil Scolari.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies