Scolari nominoval po dlhšom čase aj Lucasa Leivu z FC Liverpool

NETKY.SK • 27 September 2013, 09:21 • 2 min
Scolari nominoval po dlhšom čase aj Lucasa Leivu z FC Liverpool

RIO DE JANEIRO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari opäť pozval do nominácie na októbrové prípravné zápasy organizátora budúcoročných MS proti Kórejskej republike a Zambii aj stredopoliara FC Liverpool Lucasa Leivu. Ten naposledy hral za 5-násobných majstrov sveta v novembri 2011 pri výhre 2:0 nad Egyptom.

slovakia

left justify in out

"Cítim sa akoby to bola moja prvá pozvánka do reprezentácie. Ani slovami nedokážem opísať, aký je to dobrý pocit. Teraz snívam o tom, aby som sa dostal aj do konečnej nominácie Brazílie na majstrovstvá," citovala 26-ročného Lucasa agentúra Sinchua. Lucas má na konte v najcennejšom drese 20 štartov.

Scolari nominoval aj obrancu Dedeho z Cruzeira, ktorý nahradil zraneného Thiaga Silvu, jednotkou v bráne by mal byť Jefferson z Botofaga, keďže sa zranil Julio Cesar z Queens Park Rangers. Vo výbere chýba aj zranený útočník Fred z Fluminense.

"Kanárici" si najprv zahrajú v Soule 12. októbra, duel proti Zambii je na programe o tri dni neskôr v Pekingu.

nominácia Brazílie:
brankári: Jefferson (Botafogo), Victor (Atletico Mineiro), Diego Cavalieri (Fluminense)
obrancovia: Daniel Alves (FC Barcelona), Maicon (AS Rím), David Luiz (Chelsea Londýn), Marcelo (Real Madrid), Dante (Bayern Mníchov), Henrique (Palmeiras), Maxwell (Paríť Saint-Germain), Dede (Cruzeiro)
stredopoliari: Ramires (Chelsea Londýn), Lucas Moura (Paríž Saint-Germain), Oscar (Chelsea Londýn), Paulinho (Tottenham Hotspur), Hernanes (Lazio Rím), Lucas Leiva (FC Liverpool), Luiz Gustavo (VfL Wolfsburg), Bernard (Šachtar Doneck)
útočníci: Neymar (FC Barcelona), Hulk (Zenit Petrohrad), Alexandre Pato (Corinthians), Jo (Atletico Mineiro)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies