Scolari nevie, či zostane trénerom Brazílie

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 16:30 • 2 min
Scolari nevie, či zostane trénerom Brazílie

BRAZÍLIA - Luis Felipe Scolari by mal napriek neúspechu a hanebnej porážke proti Nemecku (1:7) v semifinále na domácich majstrovstvách sveta zostať v pozícii hlavného trénera brazílskej futbalovej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Tvrdí to budúci prezident Brazílskej futbalovej konfederácie Marco Polo Del Nero, ktorý nahradí súčasného šéfa Josého Maria Marina v apríli 2015. "Osobne si myslím, že Scolari by mal zostať. Čo sa stalo v utorok proti Nemecku, bola taktická chyba. To bol hlavný problém. Všetci však robíme chyby a mohlo sa to stať každému. Dôležité je, že odviedol v príprave a počas záverečného turnaja dobrú robotu," povedal Del Nero pre periodikum Estado de Sao Paulo.

 

"Felipao", ako znie prezývka Scolariho, sa v piatok na tlačovej konferencii vyjadril, že netuší, či napriek slovám Del Nera zostane vo funkcii. "Prvá fáza mojej práce sa končí v sobotu. Potom pripravím analýzu a následne sa budem rozprávať s prezidentmi, ktorí zhodnotia, čo bolo z mojej strany dobré a čo nie. Viem však, že za ostatný rok a pol sme mali niekoľko vydarených momentov," uviedol skúsený 65-ročný kormidelník, ktorý v roku 2002 priviedol Brazíliu na svetovom šampionáte v Kórejskej republike a Japonsku k titulu majstrov sveta. "Hanbíme sa za prehru 1:7. Bola to katastrofa, ale musím sa spýtať médií - bolo všetko iba zlé pre jeden nevydarený výsledok?," uzavrel Scolari. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies