Scolari medzi kandidátmi na post trénera Anglicka

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 10:10 • 2 min
Scolari medzi kandidátmi na post trénera Anglicka

LONDÝN - Skúsený portugalský futbalový tréner Luis Felipe Scolari, ktorý v súčasnosti vedie čínsky klub Kuang-čou Evergrande, je jedným z kandidátov na uvoľnený post reprezentačného kormidelníka Anglicka.

slovakia

left justify in out

"Som trénerom Kuang-čou a na túto prácu sa momentálne koncentrujem. Viem však o dôležitosti miesta pri anglickom tíme. Mám vášeň pre anglický futbal a som si vedomý toho, že reprezentácia musí konečne uspieť," povedal Scolari britskému denníku Daily Mail.

 

Po prehre v osemfinále majstrovstiev Európy rezignoval z postu hlavného trénera "Albiónu" Roy Hodgson a anglická Futbalová asociácia začala okamžite s hľadaním jeho nástupcu. V médiách sa medzi favoritmi na uvoľnený post spomínajú aj mená ako Laurent Blanc, Claudio Ranieri, Jürgen Klinsmann, Glenn Hoddle, Arsene Wenger či Gareth Southgate.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona