Scolari má podporu u prezidenta konfederácie

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 12:20 • 2 min
Scolari má podporu u prezidenta konfederácie

SAO PAULO - Tréner brazílskej futbalovej reprezentácie Luiz Felipe Scolari by mal zostať vo funkcii. Vyhlásil to prezident Brazílskej futbalovej konfederácie (CBF) Marco Polo Del Nero, ktorého slová sprostredkovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

"Pre mňa je tým správnym trénerom a mal by ním zostať," uviedol Del Nero. Scolari a jeho zverenci sa dostali pod masívnu paľbu kritiky po semifinálovom debakli 1:7 s Nemeckom, po ktorom päťnásobní šampióni prišli o šancu zahrať si o trofej na domácich MS. V sobotu večer o 22.00 SELČ tak nastúpili "iba" v súboji o bronz proti Holandsku.
      

"Stala sa taktická chyba. To bol problém našej prehry s Nemeckom. Ale všetci robíme chyby. Môže sa to prihodiť každému. Najdôležitejšie je, že Luiz Felipe robí svoju prácu dobre. Príprava na šampionát bola dobrá, všetko prebiehalo podľa očakávania až do inkriminovaného zápasu s Nemeckom," pokračoval Del Nero v obhajobe Scolariho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies