Scolari: Barcelona rokuje o prestupe Neymara!

NETKY.SK • 21 Máj 2013, 09:22 • 2 min
Scolari: Barcelona rokuje o prestupe Neymara!

RIO DE JANEIRO - Renomovaný brazílsky futbalový tréner Luiz Felipe Scolari prezradil, že FC Barcelona rokuje o spoločnej budúcnosti s Neymarom, ktorý je hráčom FC Santos. Informovala o tom agentúra Sinchua.

slovakia

left justify in out

Bývalý kouč FC Chelsea a portugalského národného tímu potvrdil, že radil prezidentovi katalánskeho veľkoklubu Sandrovi Rosellovi, aby si upísal  21-ročného útočníka počas tohto leta. 

"Je športovým príkladom, ktorý je dobré nasledovať," povedal Scolari. "Hovoril som s Rosellom o jeho povahových črtách a vlastnostiach na ihrisku aj mimo neho. O tom, že je skutočnou osobnosťou. Barcelona má jednoznačne najbližšie k tomu, aby ho získala, čo by bolo úžasné. Stal by sa idolom fanúšikov hneď v novej sezóne spoločne s Lionelom Messim."

Neymar má ešte platný kontrakt so Santosom do MS 2014 v Brazílii, ale záujem o jeho služby prejavili aj Real Madrid, Manchester United, FC Chelsea a Juventus Turín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies