Schyľuje sa ku koncu Arséna Wengera v Arsenale?

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 22:18 • 2 min
Schyľuje sa ku koncu Arséna Wengera v Arsenale?

LONDÝN – Tréner Arsenalu Arséne Wenger označil špekulácie o jeho budúcnosti na Emirates Stadium ako frašku, keď Watford vyradil jeho zverencov z FA Cupu.

slovakia

left justify in out

V posledných týždňoch sa francúzsky tréner dostal pod veľký tlak. Arsenal stratil kontakt s lídrom Premier League Leicestrom City, keď v posledných zápasoch podľahol Manchestru United a následne aj Swansea na domácej pôde. V rovnakom čase prišla aj domáca prehra v osemfinále Ligy majstrov proti Barcelone (0-2), ktorá prakticky ukončila všetky nádeje londýnskeho tímu na zotrvanie v tejto súťaži.

Počas uplynulého víkendu bol Arsenal vyradený aj z FA Cupu, keď na domácom ihrisku nestačil na Watford (1-2). Teoretickou šancou na trofej tak zostáva zisk majstrovského titulu v Premier League, ale na vedúci Leicester City už Arsenal stráca priepastných 11 bodov. Londýnsky tím má siíce zápas k dobru proti West Bromwichu, avšak do konca sezóny zostáva odohrať už iba osem kôl. Arsenal pritom ešte pred mesiacom viedol tabuľku.

 



Fanúšikovia Arsenalu držali počas pohárového zápasu proti Hull City transparent s nápisom 'Zbohom', ale podľa vyjadrení trénera Wengera sa z týchto neustálych diskusií o jeho budúcnosti stala fraška.

"Naša dlhá, veľmi dlhá séria v FA Cupe skončila, čo je smutné, ale chceme sa sústrediť na ďalší zápas. Ďalší zápas jepre nás vždy veľká výzva uprostred tejto drámy. Stáva sa z toho fraška," povedal Wenger. "To, čo sa deje v týchto chvíľach, je pre hráčov veľmi ťažké prijať, ale môžete nás súdiť na konci sezóny. Prehrali sme zápas. Sme smutní a chceme sa sústrediť na ten ďalší. Arsenal v minulosti prehral moho zápasov a ešte ich aj mnoho prehrá v budúcnosti. Budeme však držať spolu, vyrovnáme sa s tým a vždy sa pripravíme na ten ďalší v poradí. Fanúšikovia stoja za nami a my chceme bojovať v každom jednom zápase až do konca sezóny."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies