Schweinsteigerov štart proti Anglicku a Taliansku otázny

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 13:50 • 2 min
Schweinsteigerov štart proti Anglicku a Taliansku otázny

BERLÍN - Bastian Schweinsteiger si na tréningu nemeckej reprezentácie zranil pravé koleno a nie je isté, či nastúpi na nadchádzajúce prípravné medzištátne zápasy s Anglickom a Talianskom.

slovakia

left justify in out

Podľa nemeckého zväzu (DFB) si stredopoliar Manchestru United spôsobil indispozíciu v Berlíne a v stredu odcestoval do Mníchova za lekárom národného tímu Hansom-Wilhelmom Müllerom-Wohlfahrtom na vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

 

Drobné zdravotné problémy trápia aj Mesuta Özila (ľavý členok) a Karima Bellarabiho (pravé chodidlo), oboch ošetrili v hoteli.

 

Úradujúci majstri sveta v sobotu privítajú na berlínskom Olympijskom štadióne Angličanov a v utorok si v Mníchove zmerajú sily s Talianmi.

 

"Stalo sa to ku koncu tréningu bez zavinenia inou osobou, keď prevzal prihrávku. Obnovilo sa mu predchádzajúce zranenie," uviedol tréner Nemcov Joachim Löw. Drobné zdravotné problémy trápia aj Mesuta Özila (ľavý členok) a Karima Bellarabiho (pravé chodidlo), oboch ošetrili v hoteli.


Úradujúci majstri sveta Nemci v sobotu privítajú na berlínskom Olympijskom štadióne Angličanov a v utorok si v Mníchove zmerajú sily s Talianmi. "Nebudú to normálne priateľské zápasy, ale stretnutia proti náročným súperom, ktoré budú mať pre nás veľký význam. Zároveň je to posledná šanca vidieť spolu hráčov pred európskym šampionátom," vysvetlil Joachim Löw. Vyjadril sa aj k utorkovým teroristickým útokom v Bruseli (34 mŕtvych a 270 zranených) a ich smutnému odkazu pre európsky futbal. "Keď som videl obrázky z Bruselu, prebehli mi hlavou spomienky na novembrový Paríž. Také čosi nás núti zamyslieť sa, čo vlastne má v tomto svete význam. Samozrejme, všetci veríme, že majstrovstvá Európy sa uskutočnia v mieri a budeme sa môcť sústrediť výlučne na športový aspekt našich vystúpení," povedal Löw. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies