Schweinsteiger zostane v Manchestri United a bude pripravený pre EL

NETKY.SK • 30 Január 2017, 08:40 • 2 min
Schweinsteiger zostane v Manchestri United a bude pripravený pre EL

MANCHESTER - Nemecký futbalista Bastian Schweinsteiger zostáva v Manchestri United. Tréner MUFC Jose Mourinho potvrdil, že skúsený stredopoliar figuruje v jeho plánoch pre druhú polovicu sezóny. Portugalský kouč dodal, že Schweinsteigera zaradí na súpisku mužstva pre vyraďovaciu časť Európskej ligy UEFA.

slovakia

left justify in out

Bývalý kapitán nemeckej reprezentácie bol najlepším hráčom nedeľňajšieho pohárového stretnutia, v ktorom United doma zdolali druholigový Wigan presvedčivo 4:0 a postúpili do osemfinále FA Cupu. Schweinsteiger po viac ako roku nastúpil v základnej zostave, od začiatku hýril aktivitou a napokon ku gólu pridal aj asistenciu.

 

"Bastian u nás zostáva a bude figurovať na súpiske pre Európsku ligu, pretože nám odišli dvaja hráči. V strede poľa nemáme až tak veľa alternatív na výber, takže aj on bude jednou z možností. Čaká nás mnoho zápasov v rôznych súťažiach," povedal Mourinho.

 

Súperom United v šestnásťfinále EL bude francúzsky klub AS St. Étienne. Prvý zápas je na programe 16. februára na Old Trafford, odveta sa odohrá o šesť dní neskôr na stredovýchode Francúzska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies