Schweinsteiger a Ivanovičová sa stali rodičmi

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 16:08 • 2 min
Schweinsteiger a Ivanovičová sa stali rodičmi

CHICAGO - Srbská bývalá jednotka svetového rebríčka tenistiek Ana Ivanovičová a nemecký futbalista klubu severoamerickej MLS Chicago Fire Bastian Schweinsteiger sa stali prvý raz rodičmi.

slovakia

left justify in out

Ako slávna športová manželská dvojica oznámila, ich synček prišiel na svet z nedele na pondelok. "Vitaj na svete, náš malý chlapec," zvestoval Schweinsteiger narodenie potomka prostredníctvom sociálnej siete.

 

 

 

 

Hrdá mamička sa pridala: "Radosť a šťastie, ktoré sme objavili, sa slovami nedajú opísať."

 

 



Vzhľadom na blížiaci sa pôrod vynechal nemecký futbalista víkendový duel svojho klubu Chicago Fire proti Minnesote United v MLS. Pár sa zosobášil v roku 2016 v Benátkach a od minulého roka žije spoločne v USA. Ivanovičová ukončila aktívnu hráčsku kariéru tenistky po sezóne v roku 2016. Najväčší úspech dosiahla v roku 2008, keď triumfovala na parížskych grandslamových Roland Garros.

 

img

Foto: TASR
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies