Schwarzenegger ide riešiť osobné problémy, jeho návrat k filmu sa odkladá

NETKY.SK • 20 Máj 2011, 06:16 • 2 min
Schwarzenegger ide riešiť osobné problémy, jeho návrat k filmu sa odkladá

Schwarzenegger ide riešiť osobné problémy, jeho návrat k filmu sa odkladá

slovakia

left justify in out

img

Návrat Arnolda Schwarzeneggera k filmu sa odkladá. Dôvodom sú momentálne osobné problémy 63-ročného bývalého guvernéra Kalifornie súvisiace s jeho nemanželským dieťaťom, informovali vo štvrtok americké médiá.
      Schwarzenegger vydal vo štvrtok vyhlásenie, podľa ktorého musí teraz riešiť svoje osobné záležitosti a v takejto situácii by nebol schopný venovať sa nakrúcaniu a dodržiavať dohodnuté termíny. Týka sa to aktuálnych projektov, ako je dráma Cry Macho a plánovaného pokračovania Terminátora.
      Nakrúcanie drámy Cry Macho sa malo začať toto leto a Schwarzenegger v nej má stvárniť starnúceho cvičiteľa koní. Producent Albert Ruddy pred niekoľkými dňami pre časopis Hollywood Reporter povedal, že Schwarzeneggerova aféra nebude mať na film vplyv a nakrúcanie sa začne podľa plánu v polovici augusta.
      Schwarzeneggerovo guvernérske funkčné obdobie sa skončilo v januári. Rodený Rakúšan následne prejavil záujem opäť sa venovať filmovaniu.
      Minulý týždeň Schwarzenegger a jeho 55-ročná manželka Maria Shriverová oznámili, že budú žiť oddelene. Shriverová sa odsťahovala zo spoločnej vily v Brentwoode pri Los Angeles. V utorok 17. mája sa Schwarzenegger priznal, že má so zamestnankyňou svojej domácnosti 13-ročného syna.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies