Schuster: Real je nevyvážený, Barca a Atlético majú prevahu

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 10:20 • 2 min
Schuster: Real je nevyvážený, Barca a Atlético majú prevahu

MADRID - Niekdajší tréner španielskeho futbalového klubu Real Madrid Bernd Schuster (2007-2008) pred sobotňajším prestížnym duelom El Clásico na pôde FC Barcelona príliš "bielemu baletu" neverí.

slovakia

left justify in out

"Ak si vezmeme mužstvo Realu, nakreslíme čiaru a rozdelíme ho na dve časti, zistíme, že tím nie je správne vyvážený. Najväčší rivali FC Barcelona a Atlético Madrid robia niektoré veci lepšie. Dokážu vymeniť kus za kus, čo v Reale nerobia a niekedy za to draho platia," cituje portál soccerway.com slová 56-ročného Nemca.


"Nie som si preto istý, ako bude Real v sobotu hrať. Vidím u nich toľko vzostupov a pádov, že neviem, čo čakať. Po reprezentačnej prestávke spolu hráči sotva trénovali. Zdá sa, že by mohli hrať lepšie, ale uvidíme. Musím však uznať, že Cristiano Ronaldo sa mi javí šťastnejší ako pred pár týždňami. Vtedy tak nevyzeral. Cristiano sa musí cítiť komfortne, šťastne a vedieť, že je najlepší. V tomto okamihu sú však výkony barcelonských útočníkov presvedčivejšie. Je úžasné ich sledovať," doplnil rodák z Augsburgu, ktorý si počas hráčskej kariéry obliekal dres Barcelony (1980-1988), Realu Madrid (1988-1990) aj Atlética Madrid (1990-1993).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies