Schuster nebude tréner Grécka

NETKY.SK • 30 September 2015, 14:47 • 2 min
Schuster nebude tréner Grécka

ATÉNY - Bernd Schuster nebude pôsobiť vo funkcii trénera gréckej futbalovej reprezentácie.

slovakia

left justify in out

Skúsený nemecký odborník bol s jedným z kandidátov na uvoľnený post po Sergiovi Markarianovi.

 

Grécka futbalová federácia (HFF) oznámila, že sa so Schusterom nedohodla na podmienkach spolupráce. Detaily ani jedna zo strán neuviedla, ale grécke médiá informovali, že Nemec bol proti tomu, aby pri tíme pokračoval bývalý asistent a terajší dočasný hlavný kouč Kostas Tsanas.

 

Schuster naposledy viedol španielsku Malagu, predtým ako tréner pôsobil aj v Kolíne, Šachtare Doneck, Levante, Getafe, Jereze, Reale Madrid či Besiktase Istanbul.

 

Gréci zažívajú katastrofálnu kvalifikáciu, ako najvyššie nasadený tím uhrali v ôsmich zápasoch v bojoch o EURO 2016 iba tri remízy, pričom prehrali oba duely s "trpaslíkom" z Faerských ostrovov. V F-skupine im patrí posledné šieste miesto. Počas kvalifikácie ich viedli až traja tréneri - predčasne na lavičke skončili Claudio Ranieri i Markarian, lavičke dočasne šéfuje Tsanas.

 

Grécko by teraz chcelo za kormidelníka ďalšieho Nemca Felixa Magatha. Národný tím má dobré skúsenosti s nemeckou trénerskou školou, k senzačnému titulu majstra Európy ich v roku 2004 doviedol Otto Rehhagel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies