Schürrle mieri z Leverkusenu do Chelsea, opačným smerom De Bruyne

NETKY.SK • 30 Máj 2013, 11:57 • 2 min
Schürrle mieri z Leverkusenu do Chelsea, opačným smerom De Bruyne

LEVERKUSEN - Nemecký futbalový stredopoliar André Schürrle opustí v lete bundesligový Bayer Leverkusen a zamieri do londýnskej Chelsea.

slovakia

left justify in out

Klub anglickej Premier League a čerstvý víťaz Európskej ligy ho vymení za Belgičana Kevina De Bruynea, ktorý príde k "farmaceutom" na ročné hosťovanie. Uviedol to obchodný riaditeľ Bayeru Wolfgang Holzhäuser v rozhovore pre denník Rheinische Post.

"Máme s Chelsea dohodu. Oni získajú za určitú čiastku Schürrleho a my dostaneme De Bruyneho, ktorý k nám príde na jednu sezónu na hosťovanie. Očakávam, že Chelsea dohodu dodrží," vyhlásil Holzhäuser.

De Bruyne, ktorý v uplynulom ročníku hosťoval v Brémach, bol aj terčom záujmu nemeckého vicemajstra Borussie Dortmund. Holzhäuser načrtol, že finalista Ligy majstrov sa snaží zlákať hráčov, ktorých lanári aj Leverkusen, aby oslabil bundesligového konkurenta. Borussia tento týždeň podpísala zmluvu so Sokratisom Papastathopoulosom, hoci vedenie Bayeru už malo s Werderom Brémy uzatvorenú predbežnú dohodu o prestupe gréckeho obrancu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies