Schumacherove závažné zranenie spôsobila kamera na helme!

NETKY.SK • 17 Február 2014, 10:50 • 2 min
Schumacherove závažné zranenie spôsobila kamera na helme!

GRENOBLE – Sedemnásobný majster sveta F1 Michael Shumacher leží už 48 dní v kóme a lekári sa ho zatiaľ márne snažia prebudiť. Experti však zistili prečo Schumi utrpel pri páde tak závažné poranenie hlavy, aj napriek tomu, že mal prilbu.

slovakia

left justify in out

Keď sa 29. decembra vybral Michael Schumacher na lyžovačku vo francúzskom lyžiarskom stredisku Meribel, chcel mať na tieto chvíle pamiatku v podobne videozáznamu. Tak si na svoju ochrannú prilbu pripevnil kameru. Tá sa mu však podľa expertov stala osudnou.

Schumi  vyšiel mimo vyznačenú trať, kde nezvládol jazdu a pri náraze o skalu utrpel vážne zranenie hlavy. Experti vyšetrovali prečo utrpel tak rozsiahle zranenia, keďže nešiel rýchlo a na hlave mal prilbu, ktorá sa po náraze roztrieštila.

Prišli na to, že helma sa však neroztrieštila ako mala. Spôsobila to kamera, ktorú mal Schumacher na nej pripevnenú. Tá spôsobila, že sa prilba rozbila na viac kusov ako sa mala, a tak Schumiho zranenie hlavy ešte zhoršila.

 

Zábery zo Schumacherovej kamery

 


 


 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies