Schumacherova manažérka prekvapila na výstave: Verím, že sem príde aj Michael!

NETKY.SK • 17 Február 2016, 10:53 • 2 min
Schumacherova manažérka prekvapila na výstave: Verím, že sem príde aj Michael!

BERLÍN - V nemeckom Marburgu prebieha veľkolepá výstava sedemnásobného majstra sveta formuly 1 Michaela Schumachera. Na vernisáži sa zúčastnilo 200 hostí vrátane Schumacherovej manželky Corinny, ktorá na slávnosť zavítala s oboma deťmi.

slovakia

left justify in out

Prítomná bola aj "Schumiho" manažérka Sabine Kehmová, ktorá prekvapila svojim vyhlásením. "Expozícia ukazuje Michaela vo všetkých jeho podobách, preteky boli jeho život. Všetkým nám tu chýba, ale dúfame, že raz sa sem príde pozrieť! “ povedala "Schumiho" manažérka Sabine Kehmová.

 

Zdravotný stav Michaela Schumachera oficiálne nie je známy. Nikto totiž nevie, čo presne sa deje za múrmi rodinného sídla pri Ženevskom jazere, kde sa bývalý pretekár formuly 1 zotavuje. 

 

Jeho bývalý manažér Willi Weber dal otázku manažérke Kehmovej:  "Fanúšikovia Michaela milovali a zaslúžia si dostať pravdivú správu o jeho stave! Otvára oči? Hýbe sa? Ako na tom je?" pýtal sa. "Musíme všetci veriť..." opovedala jeho manažérka.

 

Štyridsaťšesťročný Schumacher sa zranil 29. decembra 2013, keď pri medzisviatkovom lyžovaní spadol vo francúzskych Alpách na skalu. Mesiace potom ležal v nemocnici v umelom spánku, neskôr ho v júni 2014 presunuli na rehabilitačnú kliniku a od septembra toho istého roka je v domácom liečení vo Švajčiarsku.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies