Schumacher štyri roky po nehode všetkých prekvapil

NETKY.SK • 30 December 2017, 08:21 • 2 min
Schumacher štyri roky po nehode všetkých prekvapil

29. december 2013 bol pre Michaela Schumachera (48) osudným dňom. Počas lyžovania v Alpách spadol na kameň a poranil si hlavu. S vážnymi zraneniami bol odvezený do nemocnice a od tej doby sa o jeho stave takmer nič nevie. Jeho manželka Corinna ho stráži ako oko v hlave a nikto sa k nemu nesmie priblížiť. Od jeho nehody uplynuli 4 roky. Informoval o tom portál Extra.cz.

slovakia

left justify in out

Keď ležal po nehode Schumacher v nemocnici v Grenobli, budovu obklopili novinári a jeden z paparazzov sa dokonca pokúsil dostať dovnútra v prevleku za kňaza. To všetko kvôli snímke zraneného pilota F1. Ale od tej chvíle nie sú takmer žiadne informácie o jeho stave k dispozícii.

 

Nemocnica neskôr vydala vyhlásenie, podľa ktorého bol pilot prebudený z kómy, neskôr bol prevezený na rehabilitáciu do luxusného sídla pri Ženevskom jazere, ktoré vybavila jeho manželka. K dispozícii má rad ošetrovateľov, ktorí zabezpečujú starostlivosť 24 hodín denne sedem dní v týždni.

 

Žiadne oficiálne oznámenie ale rodina počas štyroch rokov nevydala a k dispozícii nie sú ani fotografie bieleho kráľa F1. V deň výročia úrazu sa skupina novinárov z denníka L'Equipe vydala k sídlu, kde sa Schumacher lieči. Ďaleko sa ale nedostali a ochranka ich veľmi rýchlo vyprevadila z pozemku so slovami, že spôsobujú napätie.

 

Ak by ich prítomnosť Schumacherovi vadila, tak by to teda znamenalo, že nie je v kóme a jeho liečenie prebieha úspešne. Ostatne po toľkých dlhých rokoch vo vážnom stave je zázrak, že ešte bojuje a jeho telo to po ťažkom úraze hlavy nevzdalo.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona