Schubert kritizoval Klinsmanna za neskoré striedanie zraneného Johnsona

NETKY.SK • 16 Október 2015, 11:28 • 2 min
Schubert kritizoval Klinsmanna za neskoré striedanie zraneného Johnsona

MONCHENGLADBACH - Tréner futbalistov Borussie Mönchengladbach Andre Schubert kritizoval kouča americkej reprezentácie Jürgena Klinsmanna za oneskorené striedanie jeho zverenca Fabiana Johnsona.

slovakia

left justify in out

Američania v sobotu prehrali v kvalifikácii o účasť na Pohári konfederácií s Mexikom 2:3 po predĺžení. Johnson v 111. minúte avizoval zdravotné problémy, pre ktoré ho Klinsmann vystriedal. Po zápase však obrancu podrobil kiritike, keďže jeho zranenie označil za nie vážne.

 

"Pochybujem, že Fabian si bolesť vymyslel. Tréner Klinsmann ho mal striedať už skôr, hrozilo mu vážnejšie zranenie ako natiahnutý sval," povedal Schubert. Klinsmannovi sa Johnsonovo správanie nepáčilo do takej miery, že krajného beka vyradil z tímu a predčasne ho poslal späť do Nemecka. "Aspoň bude mať čas si premyslieť svoj prístup k národnému tímu," povedal nemecký kouč USA.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies