Schoolboy Q vydá začiatkom júla nový album

NETKY.SK • 25 Jún 2016, 09:52 • 2 min
Schoolboy Q vydá začiatkom júla nový album

LOS ANGELES - Americký rapper Schoolboy Q predstavil tracklist svojej štvrtej štúdiovky s názvom Blank Face LP, ktorá sa dostane do predaja 8. júla prostredníctvom vydavateľstiev Top Dawg Entertainment a Interscope Records.

slovakia

left justify in out

Novinka bude obsahovať sedemnásť skladieb vrátane už zverejnených singlov Groovy Tony a That Part, pričom k druhému menovanému vznikol aj videoklip. Na albume budú hosťovať napríklad Kanye West, Jadakiss, Miguel, E-40, Tha Dogg Pound, Vince Staples či Anderson .Paak. Produkčne sa na nahrávke podieľali Cardo, Tae Beast alebo Willie B.

 

Dvadsaťdeväťročný Schoolboy Q, vlastným menom Quincy Matthew Hanley, sa narodil na vojenskej základni v nemeckom Wiesbadene, no jeho rodičia sa rozišli ešte pred jeho narodením a rapper následne vyrastal s matkou v Los Angeles. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2008, pričom debutovú štúdiovku s názvom Setbacks vydal o tri roky neskôr. Po nej nasledovali albumy Habits & Contradictions (2012) a Oxymoron (2014), pričom s poslednou menovanou sa mu podarilo dobiť americký rebríček Billboard 200. Je tiež členom skupiny Black Hippy, ktorú spolu s ním tvoria Kendrick Lamar, Ab-Soul a Jay Rock. 

Tracklist albumu Schoolboy Q - Blank Face LP: 
01 Torch 
02 Lord Have Mercy 
03 That Part f. Kanye West 
04 Groovy Tony/Eddie Kane f. Jadakiss 
05 Kno Ya Wrong f. Lance Skiiwalker 
06 Ride Out f. Vince Staples 
07 Whatever U Want f. Candice Pillay 
08 By Any Means 
09 Dope Dealer f. E-40 
10 John Muir 
11 Big Body f. Tha Dogg Pound 
12 Neva CHance f. SZA 
13 Str8 Ballin 
14 Black Thoughts 
15 Blank Face f. Anderson .Paak 
16 Overtime f. Miguel & Justine Skye 
17 Tookie Knows II f. Traffic & TF 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona