Schoolboy Q má už spolovice hotový nový album

NETKY.SK • 10 Február 2017, 08:39 • 2 min
Schoolboy Q má už spolovice hotový nový album

LOS ANGELES - Americký rapper Schoolboy Q oznámil, že jeho pripravovaná piata štúdiovka je už spolovice dokončená. Tridsaťročný interpret to prezradil vo štvrtok v show Zanea Lowea vo vysielaní internetového rádia Beats 1.

slovakia

left justify in out

"Asi pred troma hodinami som vyšiel zo štúdia. Album už mám spolovice hotový. Ešte nikdy som tak rýchlo nedostal znova inšpiráciu," uviedol rapper, ktorý vlani v júli uviedol na trh album Blank Face LP. Krátko pred Vianocami potom vyhlásil, že ďalšiu štúdiovku chce vydať už v roku 2017. "Blank Face Tour sa skončila... nový album v roku 2017. Kašľať na pauzu, už som pripravený," povedal vtedy. Žiadne ďalšie však o zatiaľ nepomenovanej novinke neprezradil.

 

Schoolboy Q, vlastným menom Quincy Matthew Hanley, sa narodil na vojenskej základni v nemeckom Wiesbadene, no jeho rodičia sa rozišli ešte pred jeho narodením a rapper následne vyrastal s matkou v Los Angeles. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2008, pričom debutovú štúdiovku s názvom Setbacks vydal o tri roky neskôr. Po nej nasledovali albumy Habits & Contradictions (2012), Oxymoron (2014) a spomínaný Blank Face LP, pričom s druhou menovanou sa mu podarilo dobyť americký rebríček Billboard 200. Je tiež členom skupiny Black Hippy, ktorú spolu s ním tvoria Kendrick Lamar, Ab-Soul a Jay Rock.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies