Scholes: Ak Van Gaal privedie ManUtd do LM, bude to dobrý štart

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 12:26 • 2 min
Scholes: Ak Van Gaal privedie ManUtd do LM, bude to dobrý štart

LONDÝN - Bývalý futbalový stredopoliar Paul Scholes tvrdí, že nového trénera Manchestru United Louisa van Gaala čaká "giganticky náročná úloha" vrátiť klub na staré pozície. Scholes súčasne holandskému koučovi odporučil, aby pri prestavbe kádra 20-násobného anglického šampióna angažoval ako prvého hráča Toniho Kroosa z Bayernu Mníchov.

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" z Old Traffordu zostali v tomto ročníku dlžní svojmu menu na všetkých frontoch. V Premier League skončili až na siedmom mieste, čo je najhoršie umiestnenie v histórii. Van Gaal pôsobil v najväčších kluboch na svete, ale v Manchestri United ho čaká náročná výzva. Nebude totiž jednoduché zaplniť veľkú medzeru, ktorá vznikla v tejto sezóne medzi United a ManCity, FC Chelsea a FC Liverpool. "United teraz výrazne zaostávajú. Ak Van Gaal dovedie tím do Ligy majstrov, bude to dobrý štart."  

 

Viceprezident United Edward Woodward zohral kľúčovú úlohu pri angažovaní holandského reprezentačného trénera, ktorý nahradil neúspešného Škóta Davida Moyesa. "Edward Woodward má neľahkú úlohu dokázať tentoraz, že Van Gaal je mužom na správnom mieste. Musí priniesť hráčov, ktorých si nový tréner vyberie. Ak sa mu to nepodarí, tak sa nikam smerom hore nepohneme. Prvý hráč, ktorého by som podpísal, je Toni Kroos. Je to elitný centrálny stredopoliar, ale United potrebujú päť alebo šesť takých, aby sa opäť dostali na vrchol v Premier League," dodal Scholes.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies