Schôdzu parlamentu ukončila Hodina otázok, 18 návrhov sa presúva

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 15:26 • 2 min
Schôdzu parlamentu ukončila Hodina otázok, 18 návrhov sa presúva

BRATISLAVA - Netradične, pravidelnou štvrtkovou Hodinou otázok na členov vlády sa skončilo rokovanie 35. schôdze Národnej rady SR, počas ktorej poslanci absolvovali až 15 rokovacích dní. Keďže sa blíži slávnostná schôdza pri príležitosti inaugurácie nového prezidenta Andreja Kisku a aj ďalšie riadne rokovanie parlamentu, plénum sa už skôr dohodlo, že 35. schôdza sa skončí dnes o 15.00 h.

slovakia

left justify in out

Tento postup spôsobil, že na letné rokovanie sa presúva 18 neprerokovaných bodov. Medzi nimi dominujú opozičné poslanecké návrhy zákonov, presunula sa aj očakávaná diskusia o desaťročnom členstve SR v EÚ. Niektoré ďalšie návrhy poslanci sami stiahli a môžu ich predložiť na nasledujúce zasadnutie.

 

Najbližšie teda plénum zasadne v nedeľu 15. júna, nie však v priestoroch Národnej rady SR, ale v budove Slovenskej filharmónie. Pred poslancami, ústavnými činiteľmi a hosťami zloží Kiska prezidentský sľub a vystúpi s prejavom.

 

Ďalšie riadne rokovanie pléna sa začne 24. júna a naplánované je na tri rokovacie týždne do 11. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies