Schôdza NRSR má skončiť do piatka: Poslanci budú rokovať denne o dve hodiny viac

NETKY.SK • 26 Október 2016, 09:21 • 2 min
Schôdza NRSR má skončiť do piatka: Poslanci budú rokovať denne o dve hodiny viac

BRATISLAVA - Desiata schôdza Národnej rady SR, na ktorej ostáva ešte otvoriť 26 bodov, by sa mala skončiť do piatka (28.10.). Tomu sa oddnes prispôsobí aj rokovanie pléna tak, že dvojhodinová obedňajšia prestávka sa skráti o polovicu a rokovať sa nebude do 19. hodiny, ale o 60 minút dlhšie.

slovakia

left justify in out

Dohodli sa na tom dnes ráno zástupcovia parlamentných strán na poslaneckom grémiu, jeho závery novinárom tlmočila šéfka klubu SaS Natália Blahová. Dôvodom zámeru skončiť v piatok sú zahraničné pracovné cesty predstaviteľov parlamentu, ako aj budúcotýždňový Sviatok všetkých svätých.

 

Na rokovaní pléna je aktuálne otvorený návrh novely Rokovacieho poriadku NR SR, do rozpravy je v úvode ôsmeho rokovacieho dňa desiatej schôdze parlamentu prihlásených ešte päť poslancov.

 

Následne prídu na rad desiatky opozičných návrhov zákonov, ako aj správa Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť o stave použitia informačno-technických prostriedkov za prvý polrok 2016, správa Osobitného kontrolného výboru NR SR na kontrolu činnosti Slovenskej informačnej služby o stave použitia informačno-technických prostriedkov za prvý polrok 2016 a správa Osobitného kontrolného výboru NR SR na kontrolu činnosti Vojenského spravodajstva o stave použitia informačno-technických prostriedkov za prvý polrok 2016.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies