Schnyderová neuspela pri návrate na hlavnú úroveň po 5 rokoch

NETKY.SK • 4 Apríl 2016, 11:21 • 2 min
Schnyderová neuspela pri návrate na hlavnú úroveň po 5 rokoch

CHARLESTON - Švajčiarska tenistka Patty Schnyderová neuspela pri svojom návrate na hlavný profesionálny okruh po takmer piatich rokoch.

slovakia

left justify in out

Tridsaťsedemročná ľavoruká niekdajšia sedmička renkingu prehrala v 1. kole kvalifikácie na turnaji WTA Premier Volvo Car Open na zelenej antuke v americkom Charlestone v Južnej Karolíne s domácu Samanthou Crawfordovou nasadenou ako treťou 2:6, 6:1, 2:6. Schnyderová sa predstavila na základe voľnej karty od organizátorov, momentálne figuruje až na 455. pozícii v hodnotení. V minulosti hrala na tomto podujatí 15-krát (vrátane pôvodnej lokality Hilton Head) a v rokoch 2002 a 2006 bola vo finále. Schnyderová sa nad základnou úrovňou ITF objavila premiérovo od parížskeho grandslamového Roland Garros 2011. Švajčiarka sa vrátila na dvorce už vlani v júli.

 

Medzičasom triumfovala na "10-ke" ITF v Prahe (vo finále prekonala Slovenku Zuzanu Luknárovú), na "25-tisícovom" podujatí v Bangkoku prehrala až vo finále s Estónkou Kaiou Kanepiovou. Od novembra 2014 je Schnyderová mamou dcérky, ktorá sa volá Kim Ayla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies