Schmiedlovej sa páčia podmienky aj atmosféra v Kanade

NETKY.SK • 17 Apríl 2014, 12:05 • 2 min
Schmiedlovej sa páčia podmienky aj atmosféra v Kanade

QUÉBEC CITY - Ak sa v nomináciách nestane nič nepredvídané, Karolína Schmiedlová sa v sobotu pokúsi dosiahnuť svoj premiérový triumf vo štvrtom vzájomnom zápase s Eugenie Bouchardovou, a to v rámci stretnutia Kanada - SR v Québec City v play-off o svetovú skupinu Pohára federácie 2015 tenisových reprezentačných družstiev žien.

slovakia

left justify in out

Pôjde o súboj domácej jednotky s dvojkou hostiek. "Hala je veľmi pekná a povrch tiež dobrý. Obávala som sa, že to bude rýchlejšie, ale napokon je podklad podobný ako v NTC. Na tréningoch mi to každý deň ide lepšie a lepšie," uviedla pre agentúru SITA 19-ročná Košičanka, ktorá o rok staršej Bouchardovej dva razy podľahla na juniorskej medzinárodnej scéne (vrátane štvrťfinále melbournských grandslamových Australian Open 2011) a vlani v septembri vo finále kvalifikácie v Pekingu (6:4, 0:6, 3:6). Teraz si zmerajú sily na tvrdom povrchu Latex-Ite v objekte PEPS Laval University pred hľadiskom s trojtisícovou kapacitou. 

 

Zverenkyňa Milana Martinca v rámci programu Národného tenisového centra "Kajka" Schmiedlová má pred sebou singlový debut v tejto súťaži so štatútom MS pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie (ITF) a zároveň premiéru v tzv. živom zápase. "Atmosféra je super. Veľká zábava a dobrý kolektív. Nemám príliš s čím porovnávať, keďže som predtým bola len na jednom Fed Cupe, ale naozaj sa mi tu páči," vyhlásila 68. hráčka svetového rebríčka a v krajine javorového listu druhá singlistka Sloveniek podľa postavenia v renkingu za Janou Čepelovou pri absencii Dominiky Cibulkovej, Daniely Hantuchovej a Magdalény Rybárikovej. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies