Schmiedlová už si nemôže vybojovať štart na WTA Elite Trophy

NETKY.SK • 13 Október 2015, 16:42 • 2 min
Schmiedlová už si nemôže vybojovať štart na WTA Elite Trophy

BRATISLAVA - Slovenská tenisová jednotka súčasnosti Karolína Schmiedlová si po storne štartu na tohtotýždňovom turnaji v rakúskom Linzi už nemôže vybojovať miestenku na tzv. malé MS WTA Elite Trophy do čínskeho Ču-chaja. V bodovaní Road to Singapore k 12. októbru zaostáva za 19. Ukrajinkou Elinou Svitolinovou o 625 bodov a aj v prípade celkového triumfu v budúcotýždňovej Moskve by získala len 470 bodov.

slovakia

left justify in out

Na hlavnom šampionáte WTA Finals 25. októbra - 1. novembra v Singapure bude hrať okteto najlepších v sezóne, 3. - 8. novembra sa v Ču-chaji predstavia hráčky na 9. - 19. pozícii a jedna držiteľka voľnej karty.

Tenisová asociácia žien (WTA) už vyradila z tohtoročného "Race" americkú líderku dlhodobého singlového svetového rebríčka pre nasadzovanie Serenu Williamsovú, ktorá oznámila ukončenie svojej sezóny zo zdravotných dôvodov. Dvadsaťjedenročná Košičanka Schmiedlová, 24. v takto redukovanom hodnotení Road to Singapore, absentuje v Linzi pre virózu. Do Číny by ju posunuli len prípadné storná štartov nepredpokladateľne mnohých hráčok v súvislosti so Singapurom a Ču-chajom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies