Schmiedlová triumfovala v Osprey: Teší ma, že som si zvykla na antuku

NETKY.SK • 31 Marec 2014, 09:11 • 2 min
Schmiedlová triumfovala v Osprey: Teší ma, že som si zvykla na antuku

OSPREY - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa stala víťazkou dvojhry na turnaji ITF v americkom Osprey (dotácia 50.000 USD). Vo finále si na floridskej antuke poradila s najvyššie nasadenou Novozélanďankou Marinou Erakovicovou hladko v dvoch setoch 6:2 a 6:3.

slovakia

left justify in out

Zverenka trénera Milana Martinca si pripísala na konto ôsmy titul na úrovni ITF, doposiaľ najcennejší. V novom vydaní svetového rebríčka WTA sa dostane na 66. miesto - najvyššie v kariére. Schmiedlová musela v nedeľu v Osprey absolvovať dva zápasy, v semifinále zdolala Španielku Lourdes Dominguezovú Linovú po trojsetovej bitke 6:4, 3:6 a 7:5 (5).
      

Schmiedlová bola po zisku titulu spokojná. "Dnes to bolo veľmi ťažké, lebo v dôsledku sobotňajšieho dažďa som musela hrať za jeden deň dve stretnutia. Vo finále som do toho išla a hrala som naozaj dobre. Som rada, že som si zahrala nejaké zápasy a zvykla si na antuku," povedala pre TASR Schmiedlová, ktorá sa tento týždeň predstaví na turnaji WTA na zelenej antuke v Charlestone. V 1. kole ju čaká trinásta nasadená Ruska Jelena Vesninová.
      
Dvojhra - finále:
Anna Karolína SCHMIEDLOVÁ (SR) - Marina Erakovicová (1-N. Zél.) 6:2, 6:3
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies