Schmiedlová priebežne v Top 30, v zárobkoch prekročí miliión

NETKY.SK • 4 September 2015, 10:23 • 2 min
Schmiedlová priebežne v Top 30, v zárobkoch prekročí miliión

NEW YORK - Slovenská tenistka Anna Karolína Schmiedlová sa už v priebežnom svetovom rebríčku WTA posunula do TOP 30. Za tretie kolo US Open zinkasuje 130 bodov a prémiu 120.200 dolárov pred zdanením.

slovakia

left justify in out

Znamená to, že sa v príjme z odmien v kariére dostane cez milión dolárov, v poradí ako ôsma Slovenka histórie. Informovala o tom oficiálna stránka Slovenského tenisového zväzu.

 

Na čele slovenského rebríčka je s vyše 10 miliónmi z odmien Daniela Hantuchová, v klube milión sú Dominika Cibulková, Magdaléna Rybáriková, Janette Husárová, Karin Habšudová-Cíleková, Henrieta Nagyová, Radka Zrubáková a aktuálne najmladšia Schmiedlová. V tenisovej histórii zarobilo na prémiách viac ako milión dolárov v kariére podľa štatistiky pred US Open 324 hráčok. Suverénne najviac - vyše 73 miliónov - Američanka Serena Williamsová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies