Schmeichel vyzval Manchester, aby sa nevzdal De Geu

NETKY.SK • 21 Júl 2015, 09:55 • 2 min
Schmeichel vyzval Manchester, aby sa nevzdal De Geu

MANCHESTER - Dánsky futbalový internacionál Peter Schmeichel vyzval svojho bývalého zamestnávateľa Manchester United, aby sa za nijakých okolností nevzdal služieb španielskeho brankára Davida de Geu. Okolo 24-ročného gólmana intenzívne krúži Real Madrid.

slovakia

left justify in out

"Bol by som naštvaný, ak by teraz v lete odišiel. Som presvedčený, že v drese United môže odchytať ešte stovky zápasov a napokon získať s klubom viac trofejí než ja. Nevidím dôvod, prečo by nemal byť úspešný, ak by zostal v tíme až do konca kariéry. Ak by som bol ja trénerom Louisom van Gaalom, zubami-nechtami by som sa ho snažil udržať, čokoľvek by si David prial mať zakomponované v novom kontrakte," vyhlásil pre The Sun on Sunday 51-ročný bývalý popredný svetový gólman Schmeichel, ktorý za Manchester odchytal takmer 400 stretnutí a vybojoval 15 trofejí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies