Schalke sa dohodlo s Boatengom na rozviazaní zmluvy

NETKY.SK • 8 December 2015, 19:16 • 2 min
Schalke sa dohodlo s Boatengom na rozviazaní zmluvy

BERLÍN - Vedenie nemeckého futbalového klubu FC Schalke 04 a ghanský stredopoliar Kevin-Prince Boateng sa vzájomne dohodli na rozviazaní kontraktu, ktorý mal vypršať až po konci tejto sezóny.

slovakia

left justify in out

Bundesligista to v utorok oznámil na svojej oficiálnej internetovej stránke.

 

Boateng prišiel do gelsenkirchenského tímu v roku 2013 za 10 miliónov dolárov z AC Miláno. Kým v talianskej Serii A žiaril, v Schalke nedokázal naplniť očakávania. Klub ho pred začiatkom prebiehajúceho ročníka zbavil tréningových povinností a dovolil mu hľadať si nový angažmán. Dvadsaťosemročný stredopoliar trénoval v uplynulých mesiacoch v Miláne a očakáva sa, že po ukončení zmluvy sa vráti na San Siro. Za "rossoneri" by mohol hrať od 1. januára 2016.

 

Predstavitelia Schalke neuviedli dôvod predčasného ukončenia zmluvy. Ghanský reprezentant odohral za bundesligistu dokopy 60 súťažných stretnutí, v ktorých strelil sedem gólov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies