Schalke do konca roka bez Matipa

NETKY.SK • 27 November 2014, 18:37 • 2 min
Schalke do konca roka bez Matipa

BRATISLAVA - Účastník najvyššej nemeckej futbalovej súťaže Schalke 04 Gelsenkirchen sa minimálne do konca tohto kalendárneho roka bude musieť zaobísť bez univerzála Joëla Matipa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročného odchovanca tohto klubu vyradila z hry zlomenina v nohe, ktorú odhalili vyšetrenia. Kamerunský reprezentant sa boril s pomliaždeným chodidlom od októbra a pre túto indispozíciu nastúpil v sobotňajšom zápase I. bundesligy proti Wolfsburgu (3:2) len na osemnásť minút. Do utorňajšieho duelu G-skupiny Ligy majstrov proti londýnskej Chelsea však už nezasiahol. Nemecký zástupca na domácom trávniku podľahol Londýnčanom vysoko 0:5.

 

"Matip sa podrobí operácii pravej nohy, v ktorej je zlomenina. Do chodidla sa vloží doštička, ktorá by mala zaistiť a spevniť zranené miesto," uvádza sa na oficiálnej webstránke klubu. Podľa ďalších vyjadrení hráč dostane špeciálne vyrobenú obuv, ktorá by mu mala pomôcť k rýchlemu zotaveniu sa. 

V aktuálnej sezóne stihol rodák z Bochumu odohrať za Schalke osem zápasov, v ktorých dvakrát skóroval. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies