Schaaf po desiatich zápasoch skončil na lavičke Hannoveru, tím potrebuje nový impulz

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 18:29 • 2 min
Schaaf po desiatich zápasoch skončil na lavičke Hannoveru, tím potrebuje nový impulz

BERLÍN - Nemecký futbalový klub Hannover 96 ukončil spoluprácu s trénerom Thomasom Schaafom. Obe strany sa zhodli na tom, že posledný tím tabuľky potrebuje v boji o záchranu nový impulz. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Schaaf, ktorý získal v roku 2004 bundesligový titul s Werderom Brémy, prišiel do klubu počas zimnej prestávky. Z desiatich duelov vyhral s tímom len jediný, pričom strata Hannoveru z poslednej priečky na záchranu sa prehĺbila na desať bodov.

 

"Po intenzívnych a konštruktívnych rozhovoroch v uplynulých týždňoch súhlasili obe strany s ukončením spolupráce. Zároveň dospeli k presvedčeniu, že zmena trénera je najlepším riešením v súčasnej nelichotivej situácii," uviedol šéf klubovej exekutívy Martin Bader. Hannover čaká v sobotu ďalší "zápas o všetko" proti SV Hamburg.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona