Schaaf nemal zľutovanie s klubom, v ktorom strávil 41 rokov

NETKY.SK • 8 December 2014, 13:44 • 2 min
Schaaf nemal zľutovanie s klubom, v ktorom strávil 41 rokov

FRANKFURT NAD MOHANOM - Futbalový tréner Thomas Schaaf sa v nedeľu prvýkrát postavil proti Werderu Brémy, klubu, v ktorom strávil 41 rokov ako hráč a kouč.

slovakia

left justify in out

Návrat to bol vskutku veľkolepý - od mája tohto roka kormidelník Eintrachtu Frankfurt v 14. kole najvyššej nemeckej súťaže priviedol svojho súčasného zamestnávateľa k triumfu 5:2 nad tým bývalým.

 

Kým Eintracht figuruje po 14. kole na siedmej priečke poradia I. bundesligy, štvornásobný šampión tejto súťaže Werder zažíva ústup z prominentných pozícií. V minulej sezóne obsadil konečné 12. miesto, aktuálne mu patrí predposledné 17. so ziskom 13 bodov. 

 

Päťdesiattriročný rodák z Mannheimu Thomas Schaaf prišiel na Weserstadion v roku 1972 ako junior, v prvom tíme odohral 281 ligových stretnutí. Ako tréner priviedol Brémy k jednému majstrovskému titulu a trom víťazstvám v Nemeckom pohári. Lavičku Werderu opustil 15. mája 2013. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies