Scenáre ďalších Transformerov napíše viacero známych autorov

NETKY.SK • 21 Máj 2015, 11:40 • 2 min
Scenáre ďalších Transformerov napíše viacero známych autorov

LOS ANGELES - Na scenároch pripravovaných pokračovaní a spinoffov filmov o Transformeroch sa okrem už ohláseného Akivu Goldsmana budú podieľať aj tvorca seriálu Walking Dead (2010) Robert Kirkman, Art Marcum a Matt Holloway, ktorí majú na konte napríklad snímku Iron Man (2008), scenárista Amazing Spider-Mana 2 (2014) Jeff Pinkner a Zak Penn, ktorý v súčasnosti pracuje na scenári filmu Pacific Rim 2.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál Deadline, s tým, že spoločnosť Paramount a producenti Michael Bay, Steven Spielberg a Lorenzo di Bonaventura by mali čoskoro zverejniť mená ďalších ľudí, ktorých poveria písaním scenárov.

 

Zatiaľ posledný film o mimozemských robotoch, ktorí sa dokážu zmeniť na pozemské autá, s názvom Transformers: Zánik (2014), si na konto pripísal celosvetovo viac ako miliardu amerických dolárov. Hlavným hrdinom snímky je automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg). Ten žije sám s dospievajúcou dcérou (Nicolou Peltz) na farme. Snaží sa opravovať vraky a následne ich predávať. Jeho život sa však zmení, keď odhalí, že jeden z vrakov je v skutočnosti Transformer. Film režíroval Michael Bay, ktorý nakrútil aj predchádzajúce tri projekty - Transformers (2007), Transformers: Pomsta porazených (2009) a Transformers 3 (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies