Scenár nového Tomb Raidera napíše Evan Daugherty

NETKY.SK • 26 Február 2015, 16:12 • 2 min
Scenár nového Tomb Raidera napíše Evan Daugherty

USA - Scenár nového filmu zo série Tomb Raider napíše Evan Daugherty.

slovakia

left justify in out

Na snímke sa budú podieľať aj producent Graham King a spoločnosti MGM a Warner Bros., ktorá sa postará aj o distribúciu. V príbehu novinky bude podľa informácií portálu Deadline.com vystupovať "mladšia Lara Croft, ktorá sa vydá na svoje prvé dobrodružstvo".

 

Prvý film Lara Croft - Tomb Raider (2001) nakrútil Simon West, o druhý s názvom Lara Croft - Tomb Raider: Kolíska života (2003) sa postaral režisér Jan de Bont. V oboch snímkach, ktoré vznikli podľa série počítačových hier Tomb Raider, stvárnila spomínanú hlavnú hrdinku 39-ročná herečka Angelina Jolie. Kto nakrúti pripravovanú novinku či herecké obsadenie snímky tvorcovia zatiaľ neprezradili. 

 

Evan Daugherty pracoval na filmoch ako Snehulienka a lovec (2012), Sezóna zabíjania (2013), Divergencia (2014) alebo Ninja korytnačky (2014), za ktorý si vyslúžil nomináciu na Zlatú malinu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies