Scenár nového King Konga napíše scenárista Jurského sveta

NETKY.SK • 19 August 2015, 17:32 • 2 min
Scenár nového King Konga napíše scenárista Jurského sveta

BRATISLAVA - Novú verziu scenára filmu o King Kongovi napíše napokon Derek Connolly.

slovakia

left justify in out

Jeden zo scenáristov úspešnej snímky Jurský svet (2015) sa pripojil do dlho pripravovaného projektu spoločností Legendary Pictures a Universal Pictures. V minulosti sa na projekte podieľali scenáristi Max Borenstein, John Gatins a Dan Gilroy.


V titule režiséra Jordana Vogt-Robertsa si zahrajú Tom Hiddleston, Brie Larson či Corey Hawkins. Účinkovanie vo filme pre časové dôvody v júli odriekli Michael Keaton a J.K. Simmons. Tvorcovia preto v súčasnosti hľadajú nových protagonistov, pričom nahradiť by ich mohli napríklad Russell Crowe, Samuel L. Jackson alebo John C Reilly. Tvorcovia pritom plánujú začať s nakrúcaním na jeseň na Havajských ostrovoch. Neskôr sa má filmový štáb presunúť na Island a do Vietnamu. Novinku by mali uviesť do amerických kín 10. marca 2017.


Prvá snímka o King Kongovi vznikla v roku 1933. Odvtedy sa obrovská gorila objavila v mnohých ďalších filmoch i seriáloch. Zatiaľ naposledy do kín uviedli dobrodružné fantasy King Kong (2005) v réžii Petra Jacksona. Najnovšie spracovanie s názvom Kong: Skull Island by sa malo odohrávať na ostrove, z ktorého King Kong pochádza.


Derek Connolly okrem Jurského sveta spolupracoval na filme Safety Not Guaranteed (2012) či očakávanej akčnej snímke Monster Trucks. V budúcnosti sa má podieľať na scenári filmu Intelligent Life a zatiaľ nepomenovanom pokračovaní Jurského sveta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona