Scéna ako z hororu: Na bruselskej klinike útočil psychiatrický pacient s nožom

NETKY.SK • 27 Január 2016, 15:33 • 2 min
Scéna ako z hororu: Na bruselskej klinike útočil psychiatrický pacient s nožom

BRUSEL - Pacienta psychiatrickej kliniky v Bruseli v utorok obvinili z pokusu o vraždu, keď napadol sedem ľudí v nemocnici, kde sa nachádza na liečení. Informovala o tom dnes tlačová agentúra Belga.

slovakia

left justify in out

K incidentu došlo po tom, ako v pondelok klinika povolila vychádzku 19-ročnému pacientovi, ktorý je na liečení už niekoľko rokov. Pacient sa z vychádzky vrátil ozbrojený nožom. Šiesti z napadnutých sú členmi zdravotníckeho personálu na klinike, siedmou obeťou je ďalší pacient. Dve z obetí sú po útoku nožom v kritickom stave, ale k ich ohrozeniu života by nemalo dôjsť, uviedla Belga s odkazom na údaje federálnej prokuratúry.

 

Motív útoku je zatiaľ nejasný. Mladý pacient po sérii útokov nožom utiekol do domu svojich rodičov na predmestí Bruselu, kde ho neskôr zadržali. V utorok ho oficiálne zatkli a po priznaní sa k činu obvinili z pokusu o vraždu. Prokuratúra potvrdila, že mladý násilník podstúpi podrobné psychiatrické vyšetrenie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies