Ščasný po remíze Sparty so Steauou: Súper hral na riziko

NETKY.SK • 27 Júl 2016, 08:26 • 2 min
Ščasný po remíze Sparty so Steauou: Súper hral na riziko

PRAHA - Úradujúci český futbalový vicemajster AC Sparta Praha bol v utorňajšom dueli 3. predkola Ligy majstrov 2016/2017 proti Steaue Bukurešť blízko najtesnejšieho triumfu, napokon sa súperi rozišli zmierlivo po výsledku 1:1.

slovakia

left justify in out

"Rudí" otvorili skóre súboja s rumunskou Steauou Bukurešť v 35. min hlavičkovým gólom Josefa Šurala. Hostia však v 75. min vylepšili svoju pozíciu pred odvetou. Autorom cenného presného zásahu na ihrisku súpera bol Nicolae Stanciu, ktorý krásne zakrútil priamy kop za chrbát Davida Bičíka. Slováci zo sparťanského kádra Viktor Budinský ani Juraj Chvátal sa nedostali na zápasovú súpisku.


"Našou najväčšou chybou v zápase bolo to, že sme nepridali gól na 2:0," ľutoval po stretnutí tréner Sparty Zdeněk Ščasný. "Toto stretnutie rozhodne nehodnotím pozitívne. Dostali sme sa do vedenia, ale do druhého polčasu sme vstúpili zle. Nepodržali sme loptu, ani následné striedania nám príliš nepomohli. Steaua bola opticky lepšia a nakoniec nás vytrestala. Súper išiel do rizika a my sme si s tým nedokázali poradiť. Rumuni postupne vytiahli hru až k našej obrannej trojici a my sme nedokázali uhrať ani vysoké lopty, keďže sme boli stále pod tlakom. Pri našej rozohrávke bol súper stále vysoko a to nám robilo problémy. V odvete musíme hrať lepšie, stále je všetko otvorené," cituje portál isport.cz slová 58-ročného rodáka z Brna.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies